slackoverflow

Welcome to slackoverflow, where you can hone your slacking skills!

Feel free to check out our blog

adidas nmd r2 kvinder lyserød

0 votes

image

I et forsøg på at sætte sig adskilt fra sin forgænger, har disse adidas nmd r2 mænd sort'er en række udsmykninger på sin Primeknit-øvre for en fin detaljering, der normalt ikke ses på R1. Designene spænder fra kontrasterende striber til mere subtile dem, der blander sig med resten af ​​skoen, og vi er især glad i det kvinders eksklusive polka-prikkede design, som ligner et uofficielt Adidas x Cath Kidston-samarbejde. Alle otte sko sidder på toppen af ​​en klassisk hvid Boost sål, og gør væk med signaturstikkene på siden til en mere strømlinet æstetik.

Tilføjelse af en struktureret Primeknit-øvre og en række præmieelementer til adidas nmd r2 primeknit grå-formlen, har adidas Originals skabt en fantastisk ny udgave. Nøglefunktionerne omfatter en fuld BOOST-soleenhed, en læderhælfan og hævede udsmykninger til strik. Denne hvide og oransje sminke frigiver i begrænset antal ved midnat (GMT) i aften.

Adidas nmd r2 hvid er en del af den kommende adidas NMD Ronin-pakke, der byder på to bystropper, med denne sneaker tilbyder en sjov polka dot print. Primeknit silhuetten har en marineblå øvre, og det lette design forventes at give utrolig komfort, som det kommer til at forventes fra enhver fan af en boost midsole. Det forventes derfor at følge alle andre Primeknit NMD'er, der straks er udsolgt efter deres udgivelse. Sneaker tilbyder også tonale tre striber på sidevæggen samt en brunfarvet hæl bagtil.

adidas originals finder ny inspiration gennem arkiverne. Disse sko riff på løbere, adidas nmd r2 kvinder lyserød både i remixed vintage detaljer og tech innovationer. Disse sko har et allover stripe mønster på adidas Primeknit øvre.

http://www.skarpepriser.com/

asked Oct 12, 2017 by xiaokeleai (160 points)

Please log in or register to answer this question.

...