slackoverflow

Welcome to slackoverflow, where you can hone your slacking skills!

Feel free to check out our blog

adidas iniki runner damen

0 votes

image

De adidas Iniki Runner combineert twee dingen, het merk met drie strepen onderscheidt zich bij adidas iniki runner damen het maken van trainers; een strakke, subtiele en sublieme stijlvolle retro look die typisch is voor het iconische Originals assortiment en een focus op hoge prestaties met behulp van een aantal van de beste schoenen technologie rond.

In adidas iniki runner weiß tegenstelling tot vorige Boost-uitgeruste modellen, die neiging hebben tot de strakke, moderne esthetiek, trekken de bovenlingen van de Iniki Runner zich aan de klassieke lopende silhouetten van de jaren 1970. Gebouwd uit lichtgewicht stretch mesh, bekleed met geweven suede en afgewerkt met vintage details zoals rubberen rubberen buitenzolen en getande 3-strips aan de zijkanten gedrukt, van buiten ziet de Iniki Runner het deel van de retro-loper uit.

De zool is echter adidas iniki runner grün niet de enige fijne hightech-functie van deze schoppen. De bovenkant maakt gebruik van tweerichtings stretchnet, waardoor comfort wordt toegevoegd, terwijl het gewicht wordt verminderd. Adidas Originals heeft het Iniki Runner-silhouet uitgegeven in een marine-kleurenschema. Dit model beschikt over een volledig ademende twee-richting stretch mesh top met premium suède overlay accentuated. Andere kenmerken zijn onder andere een comfortabele verborgen basisconstructie, adidas merkte textiel tong, merknaam imiki branding op de zijpanelen, toonlaken, roze goudmetalen aglets, gedrukte 3-strepen branding, en OrthoLite voering En geweven rubberrubber zool.

Aan adidas iniki runner schwarz de binnenkant trekken ze echter op de technische expertise van adidas, met verborgen sock-fit design, Ortholite sockliner en natuurlijk die onderscheidende full-length Boost midsole, het staat voor een krachtige fusie van het oude en het nieuwe, en is nog steeds ingesteld Nog een grote hit voor het merk met de 3-Stripes.

http://www.trendycollectie.com/

asked Dec 8 by vbnvbdfgvd (160 points)

Please log in or register to answer this question.

...